Ikea Klippan Vuodesohva - Oli di minel aikoinaan samanlainen pakkomielle tähän valantin kaunokaiseen, eikä mikään muu sohva enää tuntäut tämän jälkeen hyvältä. Onneksi emme tyytyneetkään mihinkään toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon. Muuten olisi jäänyt kyllä ​​oiva kummittelemään mieleen! :).

Hyvä tietää, että noita ikea-sohviakin saa kutomoitua! :) Olen kuullut hyvää myös aiemmin ikean laadusta sohvissa, mutta juuri tällä hetkellä valikoimassa e ole okein sellaista sohvaa, joka ihastuttaisi oikein kovasti. En haluaisi ottaa mitään kompromissisohvaa, joten pitää vielä katsella vaihtoehtoja. Mutta hyvä todellakin tietää, että noihin ikean sohviin saa myös vaihtoehtoisia jalkoja ja päälliiä muualta. :).

Ymmärrystä löytyy, juurikin il tuo 50-lukulainen tunnelma kolahtaa. Itse haililin muuton kynnyksellä adean story-sohvasta (ja haaveilen edelleen), mutta hintalapun vuoksi päädyttiin lopulta adean bandiin. Storia olisi ollut vähän jykevämpi, että toisaalta bandissa yhdistyy nimenomaan nuo kaksi ominaisuutta, keveys ja löhöiltävyys.

Ostopäätöstä ei hei kantsi miettiä kauaa koska sen jälkeen edessä su verhoilun valinta, johon ainakin itse uppouduin ikiajaks. Valantilla on toki ne valmisvaihtoehdot kankaisiin, jotka su aina kauniita, mutta jos valmissetissä e ole just jotain mitä haluaa niin kirsi su loistava kankaissa ja täydellinen ehdottelija ja apu valitsemaan niistä miljoonasta fiileristä mitä heilläfamily membri nurkissa su.

Itse olen haaveillut muuton relaxation-sohvasta. Se poi ancora, la mutta silti siroilla jaloilla eikä kuitenkaan liiaksi muistuta elefanttia okävelemässä puujaloilla. Oivakin su kyllä ​​aika ihana! Täytyy tsekata molemmat, kun josssain välissä pääsemme sohvakaupoille. Nykyinen sohvamme su hirveä ja vanha sotka (emme ole maksaneet siitä), jonka kangas su hirveässä kunnossa, mutta uutta sohvaa e tule, ennen kuin su varaa ostaa juuri se, minkä haluan.

Ikea Klippan Vuodesohva Esperto Asko, AMARILLO-Vuodesohva, Myytävät, Black, White Ja Black

Ikea Klippan Vuodesohva Esperto Asko, AMARILLO-Vuodesohva, Myytävät, Black, White Ja Black

Ikea Klippan Vuodesohva Minimalista For Sale Ikea Klippan Sohva, Vahto, Varsinais-Suomi, Nettimarkkina

Ikea Klippan Vuodesohva Minimalista For Sale Ikea Klippan Sohva, Vahto, Varsinais-Suomi, Nettimarkkina

Ikea Klippan Vuodesohva Briliant 2:N Istuttava Sohva KLIPPAN Ransta Sininen

Ikea Klippan Vuodesohva Briliant 2:N Istuttava Sohva KLIPPAN Ransta Sininen

Mahtavaa kuulla ihan okäyttökokemuksiakin oivan omistajalta! :) Ehdin jo tutkailla niitä verhoiluvaihtoehtoja siellä valantin liikkeessä ja totesin, että olen lähes vakuuttunut siitä, että oiva su meikäläisen sohva, mutta auta armias sen kangasvalinnan kanssa! Hyviä vaihtoehtoja su niin monia, että tuntui aika vaikealta. Olen onneksi rajannut jo värivaihtoehdot aika vähiin, joten if helpottaa valintaa hiukan. Myös materiaaleissa tein jo alustavaa suunnittelua, mutta katson asia sitten uudemman kerran vielä, kun menen liikkeeseen uudelleen ja toivon mukaan pääsen itse kirsin juttusille. :) Ja pakko sanaa, että arvostan valantissa kyllä ​​tuota kotimaisuutta ja sit downä, että se valmistetaan kokonaan suomessa. Plussaa annan myös noista joustavista kokovaihtoehdoista sekä irtopäällisistä. :).